четвъртък, 27 октомври 2011 г.

Летен наръчник за свободни жени в града


Летен наръчник за свободни жени в града
9 съвета за оцеляване

Лятото е ужасен момент от годината да си в града, защото няма никой. Няма мъже за да бъдем по-точни. Всички онези симпатични младежи които карат сърф, борд или както там се казват онези летни спортове, които поддържат телата им в перфектният вид, който всички ние обичаме ги няма. Те са на море. Дори само за през уикенда. А не излизат през седмицата, дори и да са тук. И онези, с не толкова приятните тела също ги няма. Остават само тежките работохолици, които нека си го признаем, така или иначе не са най-добрата компания . Така че шансовете ни за one night stand или запознанство с готин мъж са сведени до минимум. Понякога този минимум дори преминава в минусовата скала. Затова има няколко ключови правила, които е добре да запомним, макар че като всяка свободна жена рано или късно ще пренебрегнем

  1. Не преклаявайте с високите токчета. Положението в заваденията е толкова отчайващо, че шанса да се напиете от мъка е сериозен като заметресения в Япония. Няма по-жалка гледка от пияна жена която, си чупи глезена вървейки по равна повърхност. И не, никак не е секси.
  2. Обединете черните тефтерчета с някоя приятелка. Трябва да ви е истинска приятелка, за да не изтръгвате някой симпатичен мъж с клизма от ръцете й. Истинска ценност са жените, с които можете спокойно да минете по двойният лист /по-висок шанс за успех някой да е останал в града/ тя да посочи име и да каже – тоя е добър. Постарайте се да не губите тези приятелки, като им върнете жеста.
  3. Излезте в компания само от жени. Малкото останали в града мъже няма да са от най-уверените и забавните. Ако има мъж при вас няма да знаят дали сте излезли за свалка или за танци. Да си влачите мъж е обосновано, само ако някоя от вас има определен тип стремежи към личността му.
  4. Слючете сделка с една от девойките за опазване от грешки – не трябва да звъня на Х; не трябва да отида в Y зведение ; прочие стандарти. В тези моменти при неспособност да ви опазят ще ви накарат да пиете повече, с надеждата че в неадекватно състояние няма да можете да извършите каквото и да е. Тук е момента да избере кой вид жалко поведение е по-достоен за вас.
  5. Long island iced tea. С други думи – кратко, бързо, сигурно.
  6. В случай, че все пак някак в компанията се озове приличен и не зает от приятелка мъж, в никакъв случай не му обяснявайте че в това заведение няма симпатични мъже и трябва да се преместите. При положение, че освен вашата компания вътре има само още двама хетересексуални мъже, този мъж е опция. И то може би най-добрата. Не е хубаво, една жена да си обижда опциите от разсеяност.
  7. Ако все пак успеете да снижите критериите си до толкова, че да не се преберете вкъщи, имайте мъдростта да си тръгнете преди разсъмване. Едно е да се събудите при непознат мъж, съвсем друго е да се събудите до непознат мъж през лятото в града. После ще трябва да скриете всички огледала в апартамента си поне за седмица, защото няма да можете да се погледнете. И няма да излезете поне още една седмица. За нищо на света не му давайте телефона си. На момента може да изглежда като добро решение за следващият уикенд, но на сутринта следващият уикенд, сам по себе, няма да ви изглежда като добро решение на каквото и да е.
  8. На другият ден ще искате да се извините на сервитьорите в няколко заведения, поне двама таксиметрови шофьора, човека който ви е продал нещеото, което сте изяли и опаковката в пристъп на еко солидарност сте натъпкали в дамската чанта, за да може тази вечер да даде още една модна жертва.; на магазинера от който си взехте цигарите и поискахте да ви даде продуктите за long island iced tea  за да продължите вкъщи; на аптекаря, с който спорихте защо презервативите нямат 100% защита; на мъжете които ви вдигнаха телефона; на мъжете които не ви вдигнаха телефона и получиха смс-и; на всички свои прители и непознати във социалните мрежи които бяха запознати със случващото се само в частта в която сте успели да пишете кординирано, на мъжа, който се е опитал да ви спре да направите всичко това.....
Не го правете. Изакали сте се. Седнете и си стойте тихо, докато отмине. Не се въртете за да не омажете всичко.
  1. Излезте следващият уикенд отново. Все пак, колко по-зле може да стане?


     николета бонева ховрин

    Няма коментари:

    Публикуване на коментар