сряда, 26 октомври 2011 г.

двама



-         той ме разбира
-         той не е ме съди
-         той вярва в мен
-         секса е страхотен

Ако един мъж изпълва тези четири качества, единственото което ви остава да направите е да намерите другите двама. Не другите двама, които ги изпълват също, а другите двама които ще ви накарат да забравите, че той го прави. 

Винаги съм смятала, че един мъж е създаден за една жена,  че някога те просто се намират. Също така винаги съм обичала приказката за Малката русалка. Нали виждате противоречието.

Разумно е да кажеш, че е по-добре с няколко мъже. Нали разбирате, по-лесно е, държи адренлина високо, държи възможността за изненада винаги налична, никога не губиш, винаги си учуден колко печелиш…Колкото повече, толкова по-малък е шанса да затънеш.

Обаче..

Ако има само един мъж, забравяме за другите двама, става животоспасяващо той да ти видигне телефона. Става тема на двучасова дискусия защо той точно така е подредил думите в смс-а си. Става изключително важно дали ще се обади тази вечер, чия е гривната до леглото му и защо телефонът е на тих режим до обяд. А не е хубаво тези неща да са важни. Те така или иначе се случват. Би било добре ако можеш да ги приемеш съвсем естествено, би било значително по-здравословно. Защото това е естественият ред на нещата. Защото така нямаш конфликт, защото така твоето собствено щастие зависи само от теб самият.

Само че ние не сме възпитани така. И това ни безпокои. И ни разтройва. И ни впечатлява. И накрая ни прави съвършено апатични или болезнено нервни. Кому е нужно?’

Тук идват другите двама. На единия тропаш по масата. На другия говориш нежно. Третия…се опитваш да забравиш.

николета бонева ховрин

Няма коментари:

Публикуване на коментар