петък, 15 юли 2011 г.

Какво трябва да може една жена - Циничният Елф


Правилният подход за разбирането на жената не включва трезвено състояние. Но когато стимулираш мозъчния оргазъм, достигаш едни други състояния, които възпрепятстват правилната преценка, което от своя страна води до нищожни, неверни и доста лицемерни изводи/самовглъбения.

         Затова подхождаме животински.

         Сега... какво трябва да може една жена се определя от света, в който живее. Или е заставена да живее.

         Формирането на личността й зависи от околните люде, с които в един или друг период от живота си има контакт. Не само сексуален. Всякакъв. Душевен, псих(олог)ически, кръвен, абстинентен, музикален, фискален, ебателен.

         След като повредите в съзнанието й започнат да са отговорни за все повече и повече постъпки, формиращата се жена започва да разсъждава с трябва непосредствено преди да(,) мога.

         Но преди всичко, в основата на благото (про)съществуване, тая една жена ТРЯБВА да може да бъде човек. Да спре с опитите да (не) бъде мъж и просто да бъде човек. Щото това е по-трудно от това да си мъж или жена.

         Пенисите са по-облагодетелствани, жените винаги са сексуално дискриминирани и прочие. Това съвсем не е така. Всеки, който го отрича разсъждава с половия си орган, вместо... със своята най-голяма ерогенна зона! И единият и другият пол разполагат с внушителен арсенал от подмолни интригантски състояния и пози[тиви]. Които всъщност са социални негативи. Колко умело се ползват, зависи от конкретната личност. Някои са се научили добре, а други... не толкова.

         Жената трябва да може това, което не й достига. Ако няма член, който да я задоволи (въобще или просто е твърде мек, за да качва планините до най-горната точка на връх G) – ще се научи да се самоебе. Знаем добре, че така, както една жена може да се изчука, никой мъж не може да я.

         Ако няма кой да я нахрани – ще си готви сама. Ако няма кой да бачка вместо нея – ще бачка за себе си.

         Ако няма кой (ти, мръсно копеле) да гледа детето рамо до рамо с нея – ще го гледа сама и ще (продължава да) проклина цялата марсианска сган, имала наглостта да се докосне до плътта й.

         Една жена […] може да бъде всичко. Преди всичко – всичко. От ракетен инженер до домакиня. От медицинска сестра до президент(ша). От готвачка или бачкаторка в цех за стомана до курва и финансово самоуправляваща се бизнес дама. От дъщеря до майка...

Няма коментари:

Публикуване на коментар